Strömstad 2017-05-19T17:54:30+02:00

Reparera din Samsung i Strömstad

Här hittar du en verkstad som kan reparera din Samsung i Strömstad

Mobildoktoren Sverige AB

Strömstad

Nordby Shoppingcenter, 452 70 Strömstad, Sverige

ÖPPETTIDER:
Måndag – Fredag 10 – 20 
Lördag – Söndag 10 – 19

052640002
004652640002

Behöver du reparera Samsung i Strömstad?

Vi är en av Sverige främsta mobilreparatörer för att vi alltid går in i varje uppdrag med fullt fokus. En halvfärdig lösning är ingen lösning – det är en idé. För att du ska få tillbaka din mobiltelefon i bästa skick krävs att vi inte låter slumpen avgöra någonting. Samtidigt krävs det stora kunskaper för att slumpen inte ska få avgöra alls, och det är vad som gör att vi skiljer oss från mängden. Med den kunskapsbank vi sitter på, tillsammans med passionen som våra reparatörer hyser för mobiler och elektronik har vi de bästa förutsättningarna när du behöver någon som kan reparera din Samsung i Strömstad.

När vi reparerar din Samsung i vår butik i Strömstad gör vi det med stolthet. Det är en gemensam tveklöshet som gör att vi aldrig backar undan för en utmaning, och det har gjort att vi byggt upp en kompetensnivå som är ytterst svårslagen.

Så när olyckan är framme och din Samsung blir obrukbar, då vet du vart du ska vända dig. Sluta oroa dig idag – för vi är aldrig långt borta! Välkommen in till en mobilreparatör som förstår.

Serviceverkstäder